UPDATE Coronamaatregelen

Geplaatst: donderdag, 01 oktober 2020.

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen maandag, 28 september, hebben wij de voorwaarden om "corona-proof" te kunnen werken aangescherpt. Hieronder staat in het kort samengevat wat de voorwaarden om te behandelen zijn.

 • Heeft de cliënt (12+) een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)? Dan behandelen we online. 
 • Onder de twaalf jaar houden we de richtlijn van school aan, mag je naar school, dan mag je naar de logopedie.
 • We gaan weer terug naar het maximaal 20 minuten behandelen. Zo hebben we genoeg tijd tussen de behandelingen door om alles te desinfecteren en te luchten.  Wanneer u te laat bent zal dit van de behandeltijd af gaan, om voldoende veiligheid te waarborgen voor de volgende cliënt. 
 • De cliënt komt alleen de behandelkamer binnen (4+). Er komen geen broertjes of zusjes mee. Tijdens de eerste en afsluitende behandeling mag de ouder mee naar binnen. Er zal dan eens stoel op voldoende afstand staan.
 • De wachtkamer wordt niet gebruikt!! (locatie Slotlaan) De cliënt wordt buiten opgehaald. Bij regen informeren wij jullie (brief aan de deur) welke richtlijnen dan gelden. De wachtkamer wordt ook niet gebruikt om te wachten tijdens de behandeling.
 • Bij binnenkomst handen desinfecteren. Wij zorgen er voor dat dit op het bureau staat.
 • Toilet wordt niet gebruikt. 
 • Wij werken op 1,5m afstand.
 • Na iedere behandeling desinfecteren wij alle gebruikte spullen, de tafel en deurklinken. Ook luchten wij de ruimte.  De therapeut opent en sluit zoveel mogelijk zelf de deuren van de ruimtes. 
 • De ingang en uitgang zijn dezelfde deur. Alle therapeuten zorgen voor een goede doorstroom. 
 • Bekijk voor de quarantaine verplichtingen op (oa):
  https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/quarantaine#:~:text=Quarantaine%3A%2010%20dagen%20thuis%20blijven,reizen%20of%20op%20vakantie%20gaan

Wanneer er vragen of onduidelijkheden zijn, kunt u altijd terecht bij uw behandelend logopedist.

ALLEEN SAMEN KRIJGEN WE CORONA ONDER CONTROLE

ZOMERVAKANTIE

Geplaatst: dinsdag, 14 juli 2020.

 

Fijne vakantieIn verband met de zomervakantie zal de praktijk van maandag 20-7-2020 tot en met vrijdag 28-8-2020 beperkt bereikbaar zijn. Mocht u een logopedist willen bereiken of een afspraak willen maken kan dit het best via de e-mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , of u kunt naar de Slotlaan bellen (0314 - 39 17 71). De voicemail op de slotlaan zal meermaals per week afgeluisterd worden.

De praktijklocaties op het Willy Brandtplein en op het hof van Cambridge zijn gesloten tijdens de vakantie.

Wij wensen jullie allemaal een fijne zomer!

Ilona, Cindy & Fleur

Beginnen in de praktijk

Geplaatst: dinsdag, 19 mei 2020.

Goed nieuws!

We mogen weer rustig aan beginnen met het uitvoeren van de behandelingen in de praktijk! Hier zijn wij naturlijk heel bij mee. We kunnen helaas nog niet alle behandelingen in de praktijk uitvoeren. 

Er gelden wel wat andere regels dan jullie gewend zijn, deze zullen de behandelend logopedist aan jullie persoonlijk doorgeven. 

Wij hebben er weer veel zin in om iedereen te zien!

aan de slag 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

logo centrum voor logopedie Odolphy
Centrum voor Logopedie
Odolphy