Ontevredenheid Logopedisten

Geplaatst: donderdag, 20 september 2018.

WhatsApp Image 2018 09 18 at 18.38.46

Opening in de zomervakantie

Geplaatst: donderdag, 12 juli 2018.

In verband met de zomervakantie zal de praktijk van maandag 16-7-2018 tot en met vrijdag 25-8-2018 beperkt bereikbaar zijn.  Van maandag 30-7-2018 tot en met vrijdag 3-8-2018 is de praktijk gesloten. Mocht u een logopedist willen bereiken of een afspraak willen maken kan dit het best via de e-mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , of u kunt naar de Slotlaan bellen (0314 - 39 17 71). De voicemail op de slotlaan zal meermaals per week afgeluisterd worden. Het hof van Cambridge is gesloten tijdens de vakantie en hier zal de voicemail ook niet afgeluisterd worden.  

Wij wensen jullie allemaal een fijne zomer!

Ilona, Cindy & Fleur

Nieuwe behandelovereenkomst

Geplaatst: donderdag, 05 juli 2018.

In verband met de nieuwe AVG-privacy wetgeving hebben we binnen de praktijk een nieuwe behandelovereenkomst opgesteld. Deze is uitgebreider en zal door beide ouders ondertekend moeten worden. Alle (ouders van) cliënten die (al) in behandeling zijn, zullen gevraagd worden deze te ondertekenen. Na de zomervakantie zullen wij hiermee beginnen zodat de praktijk helemaal AVG-proof zal zijn.

U kunt de nieuwe behandelovereenkomst al op de site vinden. Klik hier om direct naar de behandelovereenkomst te gaan.

De behandelovereenkomst is te vinden onder het kopje "Onze praktijk"

Mocht u vragen hebben over de behandelovereenkomst, of over wat de AVG-wet voor u inhoudt, kunt u altijd bij een van de logopedisten terecht.

logo centrum voor logopedie Odolphy
Centrum voor Logopedie
Odolphy