Privacywet AVG

Geplaatst: donderdag, 31 mei 2018.

Centrum voor logopedie Odolphy hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In ons privacybeleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens. Onze praktijk houdt zich aan de wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij zijn bezig de de laatste kleine aanpassingen door te voeren om de verscherpte regels na te volgen, zodat de praktijk geheel AVG-proof is. Per 25 mei 2018 is de AVG van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie.

Mocht u hier vragen over hebben, of meer informatie over willen kunt u terecht bij uw behandelend logopedist, óf de site in de gaten houden; hier komt binnenkort meer informatie op over de nieuwe AVG wet en hoe wij deze waarborgen. 

Vernieuwen van de site

Geplaatst: donderdag, 31 mei 2018.

Misschien heeft u het al gezien, maar onze site begaat mondjesmaat een metamorfose!

Op dit moment worden de nieuwe foto's op de site geplaatst. Binnenkort zal er meer informatie te vinden zijn over de nieuwe privacywet; AVG, en hoe wij daar als praktijk aan voldoen.
Ook wordt de informatie die te vinden is op de site geüpdate. 


Mocht u iets missen op de site dan horen wij dit natuurlijk graag!

werk in uitvoering

Voorlichting Kopje Kroost - Babycafé Achterhoek

Geplaatst: dinsdag, 29 mei 2018.

Ilona zal vrijdag 1 juni als gastspreker aanwezig zijn bij de voorlichtingsmiddag.

Ook dit jaar is mij gevraagd iets te vertellen over mijn vak als logopedist. Gericht op de doelgroep van Kopje Kroost. Graag wil ik u iets vertellen over de spraak en taalontwikkeling van het jonge kind. Hoe verloopt de taalontwikkeling van een kind en wanneer is het goed om een kind door te verwijzen. Daarnaast wil ik graag samen met jullie kijken naar materialen. Veel materialen(speelgoed) lenen zich om de taalontwikkeling te stimuleren. Ik wil jullie graag wat voorbeelden laten zien, maar ben ook erg benieuwd naar wat jullie zelf thuis doen.
Dus heb je vragen over de taal/ spraak of iets anders met betrekking tot logopedie, dan bent u van harte uitgenodigd.
Hopelijk zie ik jullie vrijdag 1 juni.

logo centrum voor logopedie Odolphy
Centrum voor Logopedie
Odolphy