Opening in de zomervakantie

Geplaatst: donderdag, 12 juli 2018.

In verband met de zomervakantie zal de praktijk van maandag 16-7-2018 tot en met vrijdag 25-8-2018 beperkt bereikbaar zijn.  Van maandag 30-7-2018 tot en met vrijdag 3-8-2018 is de praktijk gesloten. Mocht u een logopedist willen bereiken of een afspraak willen maken kan dit het best via de e-mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , of u kunt naar de Slotlaan bellen (0314 - 39 17 71). De voicemail op de slotlaan zal meermaals per week afgeluisterd worden. Het hof van Cambridge is gesloten tijdens de vakantie en hier zal de voicemail ook niet afgeluisterd worden.  

Wij wensen jullie allemaal een fijne zomer!

Ilona, Cindy & Fleur

Nieuwe behandelovereenkomst

Geplaatst: donderdag, 05 juli 2018.

In verband met de nieuwe AVG-privacy wetgeving hebben we binnen de praktijk een nieuwe behandelovereenkomst opgesteld. Deze is uitgebreider en zal door beide ouders ondertekend moeten worden. Alle (ouders van) cliënten die (al) in behandeling zijn, zullen gevraagd worden deze te ondertekenen. Na de zomervakantie zullen wij hiermee beginnen zodat de praktijk helemaal AVG-proof zal zijn.

U kunt de nieuwe behandelovereenkomst al op de site vinden. Klik hier om direct naar de behandelovereenkomst te gaan.

De behandelovereenkomst is te vinden onder het kopje "Onze praktijk"

Mocht u vragen hebben over de behandelovereenkomst, of over wat de AVG-wet voor u inhoudt, kunt u altijd bij een van de logopedisten terecht.

Privacywet AVG

Geplaatst: donderdag, 31 mei 2018.

Centrum voor logopedie Odolphy hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In ons privacybeleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens. Onze praktijk houdt zich aan de wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij zijn bezig de de laatste kleine aanpassingen door te voeren om de verscherpte regels na te volgen, zodat de praktijk geheel AVG-proof is. Per 25 mei 2018 is de AVG van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie.

Mocht u hier vragen over hebben, of meer informatie over willen kunt u terecht bij uw behandelend logopedist, óf de site in de gaten houden; hier komt binnenkort meer informatie op over de nieuwe AVG wet en hoe wij deze waarborgen. 

logo centrum voor logopedie Odolphy
Centrum voor Logopedie
Odolphy