Voorlichting Kopje Kroost - Babycafé Achterhoek

Van dinsdag, 29 mei 2018.

Ilona zal vrijdag 1 juni als gastspreker aanwezig zijn bij de voorlichtingsmiddag.

Ook dit jaar is mij gevraagd iets te vertellen over mijn vak als logopedist. Gericht op de doelgroep van Kopje Kroost. Graag wil ik u iets vertellen over de spraak en taalontwikkeling van het jonge kind. Hoe verloopt de taalontwikkeling van een kind en wanneer is het goed om een kind door te verwijzen. Daarnaast wil ik graag samen met jullie kijken naar materialen. Veel materialen(speelgoed) lenen zich om de taalontwikkeling te stimuleren. Ik wil jullie graag wat voorbeelden laten zien, maar ben ook erg benieuwd naar wat jullie zelf thuis doen.
Dus heb je vragen over de taal/ spraak of iets anders met betrekking tot logopedie, dan bent u van harte uitgenodigd.
Hopelijk zie ik jullie vrijdag 1 juni.

logo centrum voor logopedie Odolphy
Centrum voor Logopedie
Odolphy