Onze logopedisten

Ilona muur klein

 Ilona Odolphy

Mijn naam is Ilona Odolphy. Ik ben in 1996 afgestudeerd als logopedist en sinds 2000 praktijkeigenaar.

Wij hebben een gezellig team van collega’s waarin een ieder zijn eigen specialisme heeft. In de afgelopen jaren heb ik onder andere cursussen gevolgd in stotteren, spraaktaalontwikkeling (oa. Haenen, Hodson&Paden, Metaphon) en sensorische integratie.


Cindy muur klein

 Cindy Willemsen

Mijn naam is Cindy Willemsen. In januari 2001 ben ik afgestudeerd, daarna ben ik meteen gaan werken bij het Centrum voor Logopedie Odolphy.

Op dit moment werk ik vier dagen in de week. Naast logopedist ben ik ook sinds 2007 dyslexiespecialist. Deze combinatie met logopedie vind ik erg leuk. Ook het werken in de praktijk is erg plezierig. Wij vormen een leuk team.


Fleur muur klein

 Fleur Tolhuijs

Mijn naam is Fleur Tolhuijs. In juli 2017 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en in september 2017 ben ik aan het werk gegaan bij het Centrum voor Logopedie Odolphy.

Tijdens de opleiding ben ik opgeleid tot allround logopedist. Ook heb ik tijdens de opleiding de Minor Nederlandse Gebarentaal en dovenstudies gevolgd, en een cursus Nederlands ondersteund met Gebaren gedaan; dus ook voor gebaren(taal) kunt u hier terecht. Ik vind het fijn om te zien dat een cliënt vooruitgang boekt en met plezier naar de Logopedie komt. Het team van logopedisten bij het Centrum voor Logopedie Odolphy is een gezellig team en fijn om mee samen te werken!

logo centrum voor logopedie Odolphy
Centrum voor Logopedie
Odolphy