ONS TEAM

Lees hieronder meer over de werknemers van het Centrum voor Logopedie Odolphy

Ilona odolphy

Graag wil ik me even voorstellen. Ik ben Ilona Odolphy en in 1996 afgestudeerd als logopediste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.
In de afgelopen jaren heb ik op verschillende gebieden (o.a fonologische problemen, schisis, taalproblemen (vanaf ongeveer 2 jaar), OMFT, stotteren, SPEICH methode bij chronische hoest) bijscholingen gevolgd. De afwisseling tussen de leeftijdsgroepen en de daarbij horende benadering vind ik geweldig.

Door de jaren heen merkte ik dat ik meer affiniteit kreeg met de stotterproblematiek en ben ik me daarin gaan specialiseren. Sinds 2014
mag ik mezelf een gespecialiseerd logopedist-stotteren noemen en sta ik geregistreerd in het register stotteren. Naast deze specialisatie blijf ik ook de andere behandelingen geven.

Voor mij persoonlijk is het belangrijk dat er een goede sfeer is tijdens de behandeling. Daarnaast is er altijd een nauw contact met andere betrokkenen, zoals verwijzers, leerkrachten ed. Op deze manier werken we samen aan het verhelpen van de hulpvraag. 

Als iets je niet lukt, heb je niet gefaald maar juist iets geleerd!

i.odolphy@centrumlogopediedoetinchem.nl
Maandag: locatie Slotlaan
Dinsdag: locatie Slotlaan
Vrijdag: locatie Hof van Cambridge

Foto Ilona Odolphy - Centrum Logopedie Doetinchem

MYRTHE Velthausz

Mijn naam is Myrthe Velthausz. In 2018 ben in afgestudeerd als logopedist en sinds 2020 werk ik bij Centrum voor Logopedie Odolphy.

Als allround logopedist werk ik zowel met kinderen als volwassenen, dit maakt het werk afwisselend en uitdagend. Ik vind het belangrijk dat u of uw kind zich bij mij prettig voelt, zodat u zich in een fijne omgeving kunt ontwikkelen.

Ik werk veel met kinderen met spraak en/of taalproblemen. Ook behandel ik mensen met adem en stemproblemen. Verder heb ik ervaring met mensen met niet-aangeboren hersenletsel (o.a. afasie, dysartrie) en ben ik gespecialiseerd in dysfagie (slikstoornissen). 

Als je het kunt dromen, kun je het doen! 

Woensdag: locatie Slotlaan (ochtend), locatie Willy Brandtplein (middag)
Donderdag: locatie Slotlaan 
Centrum voor logopedie odolphy doetinchem

ESMÉE RIEKEN

Laat ik mij ook even voorstellen! Mijn naam is Esmée Rieken. In 2022 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik ben sinds september 2022 werkzaam bij Centrum voor Logopedie Odolphy, waar ik tevens mijn afstudeerstage succesvol heb afgerond. 

Ik werk voornamelijk met kinderen met taal en/of spraakproblemen en daarnaast heb ik de cursus OMFT gevolgd: voor kinderen en volwassenen met afwijkende mondgewoonten. Ik vind het belangrijk dat er een prettige sfeer is en uw kind met plezier naar logopedie gaat. Daarnaast zal er goed contact onderhouden worden met betrokkenen. Zo behalen we het beste resultaat!

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!

e.rieken@centrumlogopediedoetinchem.nl

Dinsdag: locatie Slotlaan
Vrijdag: locatie Slotlaan

Stagiaire Esmee Logopedie Odolphy