ONS TEAM

Lees hieronder meer over de werknemers van het Centrum voor Logopedie Odolphy

Ilona odolphy

Graag wil ik me even voorstellen. Ik ben Ilona Odolphy en in 1996 afgestudeerd als logopediste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.
In de afgelopen jaren heb ik op verschillende gebieden (o.a fonologische problemen, schisis, taalproblemen (vanaf ongeveer 2 jaar), OMFT, stotteren, SPEICH methode bij chronische hoest) bijscholingen gevolgd. De afwisseling tussen de leeftijdsgroepen en de daarbij horende benadering vind ik geweldig.

Door de jaren heen merkte ik dat ik meer affiniteit kreeg met de stotterproblematiek en ben ik me daarin gaan specialiseren. Sinds 2014
mag ik mezelf een gespecialiseerd logopedist-stotteren noemen en sta ik geregistreerd in het register stotteren. Naast deze specialisatie blijf ik ook de andere behandelingen geven.

Voor mij persoonlijk is het belangrijk dat er een goede sfeer is tijdens de behandeling. Daarnaast is er altijd een nauw contact met andere betrokkenen, zoals verwijzers, leerkrachten ed. Op deze manier werken we samen aan het verhelpen van de hulpvraag. 

Als iets je niet lukt, heb je niet gefaald maar juist iets geleerd!

i.odolphy@centrumlogopediedoetinchem.nl
Maandag: locatie Slotlaan
Dinsdag: locatie Slotlaan
Vrijdag: locatie Hof van Cambridge

Foto Ilona Odolphy - Centrum Logopedie Doetinchem
Centrum voor logopedie odolphy doetinchem

MYRTHE Velthausz

Mijn naam is Myrthe Velthausz. In 2018 ben in afgestudeerd als logopedist en sinds 2020 werk ik bij Centrum voor Logopedie Odolphy.

Als allround logopedist werk ik zowel met kinderen als volwassenen, dit maakt het werk afwisselend en uitdagend. Ik vind het belangrijk dat u of uw kind zich bij mij prettig voelt, zodat u zich in een fijne omgeving kunt ontwikkelen.

Ik werk veel met kinderen met spraak en/of taalproblemen. Ook behandel ik mensen met adem en stemproblemen. Verder heb ik ervaring met mensen met niet-aangeboren hersenletsel (o.a. afasie, dysartrie) en ben ik gespecialiseerd in dysfagie (slikstoornissen). 

Als je het kunt dromen, kun je het doen! 

Woensdag: locatie Slotlaan (ochtend), locatie Willy Brandtplein (middag)
Donderdag: locatie Slotlaan 

Ilse maas

Mijn naam is Ilse Maas, geboren in 1997 en ik woon in Winterswijk-Corle. Na mijn afstuderen aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, ben ik in juli 2021 komen werken als logopedist bij Centrum voor logopedie Odolphy. Hier ben ik te vinden op maandag, dinsdag en vrijdag. Zowel werken met hele jonge kinderen, als ook de oudere kinderen en volwassenen maakt het werk als logopedist voor mij plezierig en afwisselend!!

Iets lijkt altijd onmogelijk, totdat het gedaan is!

i.maas@centrumlogopediedoetinchem.nl
Maandag: locatie Slotlaan
Dinsdag: locatie Hof van Cambridge
Vrijdag: locatie Slotlaan

Centrum voor logopedie odolphy doetinchem